Základní škola a mateřská škola Toužim, p.o.

Blahopřejeme naší paní ředitelce k ocenění hejtmana KK!

 

Téměř dvacítka pedagogů převzala 14. září tohoto roku z rukou hejtmana Petra Kulhánka a krajského radního Jindřicha Čermáka ceny za vynikající a záslužnou práci v oblasti školství. Mezi oceněnými pedagogy byla i naše paní ředitelka PaedDr. Ingrid Franková.

Ocenění získala za dlouholetou pedagogickou činnost v oblasti, která ve velké míře pracuje se žáky se speciálními vzdělávacími potřebami. Je dlouholetou členkou Asociace speciálních pedagogů, kde vykonává funkci místopředsedkyně krajské sekce. Během své funkce byla průkopníkem zavedení přípravných tříd, dále se jí podařilo zřídit speciální třídy pro předškolní děti s kombinovanými vadami a následně otevřít mateřskou školu pro děti s logopedickými vadami.

Těchto úspěchů by nedosáhla, kdyby nebyla velmi náročná ve svých požadavcích na chod školy a práci všech zaměstnanců. Dokáže však být vstřícná a milá kolegyně, na kterou se kdykoliv kdokoliv může obrátit s pracovním i osobním problémem. Je skvělou manažerkou, velmi jí záleží na budování kvalitního zázemí nejen pro žáky, ale i pro všechny zaměstnance tak, aby se v prostředí školy cítili spokojeně a měli zajištěné všechny podmínky pro kvalitní a úspěšnou práci.

Děkujeme, naše ředitelko, zůstaňte stále taková, jaká jste, přestože si uvědomujeme, že to s námi není vždy jednoduché.

https://www.regionzapad.cz/zpravodajstvi/pedagogove-prevzali-oceneni-od-karlovars-163881/

Pamětní list